Prep Time | 15 minutes |
Cook Time | 20 minutes |
Servings |
people
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Ingredients
- 1 beef fillet 1 kg
- 2 case soft butter
- 2 case mixed peppers
For the sauce
- 15 cl Veal instant background
- 10 cl whipping cream
- 1 tsp mixed peppers crushed
Ingredients
For the sauce
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Instructions
Prepare meat
- Preheat the oven. 7/210 °.
- Remove the butter and meat from the refrigerator.
- Crush mixed peppers. The butter to soften.
- Badigeonnez le filet de bœuf de beurre mou, puis poudrez-le de sel fin et ensuite, roulez-le délicatement dans les poivres concassés pour le "paner".
- Cook the beef fillet about 20 minutes, then remove it from the oven and let stand 10 minutes, packed in aluminum foil.
Prepare the sauce
- Place the baking pan on a low heat, then deglaze it with the veal stock, taking off the cooking juices.
- Then add the whipping cream, a little salt, mixed peppers crushed and allow to thicken 3mn.
- Serve the breaded tenderloin pepper, with pepper sauce.
- Pour aller avec : Pommes sautées au four Lavez 1 kg de pommes de terre moyenne (charlottes, etc.) avec leur peau, et coupez-les en 2 dans leur longueur. Badigeonnez d’huile et parsemez de fleur de sel et de piment d’Espelette une feuille de papier sulfurisé posée sur la tôle du four. Déposez les pommes de terre, coté chair contre la feuille de papier. Enfournez-les dans le bas du four et laissez cuire 30 mn.
Recipe Notes
Needless to bard beef tenderloin.
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Pinot Black Altitude 333