recept afdrukken
Krokante appelpudding
Een royaal gerecht, ideaal in de winter om je interieur te verwarmen
Instructies
Schil de appels, snijd ze in vieren en bruin ze vervolgens zachtjes in boter tot ze smelten
Strooi de appelverblijven met de curry, laat afkoelen
-
Étaler les feuilles de brick préalablement coupées en deux et badigeonner de beurre fondu
Sur chaque demie feuille, disposer 2 quartiers de pommes et un demi-boudin
Pak alles in, rangschik dan de kleine pakketten op een bakplaat, de jack van het vouwen van het bakstenen blad hieronder
Cuire au four préchauffé à 180°C pendant 10 à 12 minutes
Dresser les croustillants de boudins sur assiette avec une salade assaisonnée avec une vinaigrette à base de moutarde, vinaigre de cidre et une pincée de sel, rajouter quelques bâtonnets de pommes crues et un peu de cerfeuil
Pet- en wijnovereenkomsten: we raden onze Pinot Gris Place Dit StierKopf voor